Administratie- en adviesbureau KJB
Als sinds 1988 zijn wij werkzaam in Almere-Haven als zelfstandig administratie- en adviesbureau. Met een veelvuldigheid van ervaring staan de belangen van onze klanten voorop. Vanzelfsprekend is een persoonlijke en vertrouwelijke behandeling vanzelfsprekend.
Door de persoonlijke opzet van Administratie- en adviesbureau KJB zijn wij in staat om uw behoefte aan administratieve ondersteuning alsmede advisering snel, flexibel en adequaat uit te voeren.
Onze werkzaamheden omvatten alle aspecten van de administratieve dienstverlening, zoals:
opmaken van liquiditeitsbegrotingen met bijbehorende balans en resultatenrekening
het opzetten en voeren van de volledige administratie, inclusief het verzorgen van de aangiften omzetbelasting, vennootschapsbelasting, publicatiejaarrekening alsmede de aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers.
het opzetten en voeren van de salarisadministratie, inclusief het verzorgen van de aangiften loonheffing.
Daarnaast verzorgen zij uiteraard ook aangiften inkomstenbelasting voor particulieren.
Naast een vanzelfsprekend persoonlijke en vertrouwelijke behandeling van on ter beschikking gestelde gegevens en informatie, zal onze prijsstelling u aangenaam verrassen.
Juist in het midden- en kleinbedrijf vormen de extreem hoge accountants- en adviseurs kosten een drempel voor het inschakelen van een administratief deskundige, terwijl een een deskundige uw veel tijd en vooral veel geld bespaart of kan besparen.
Want, helaas, het voeren van een administratie is voor ondernemers wettelijk verplicht.

Adres

Ons adres:

Sportmark 36 1355 KC Almere

Telefoon: