Apotheek J. Tavernier staat garant voor een deskundig en professioneel advies met alles wat met je gezondheid te maken heeft. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen zij jouw antwoorden bieden op de vele vragen. Tevens is deze apotheek het verkooppunt van allerlei gekende merken zoals Louis Widmer,Nuxe,…

Schoonheid, verzorging en hygiëne

Bij Apotheek J. Tavernier kan je alles vinden wat te maken heeft met schoonheid, verzorging en hygiëne, zo kan je er terecht voor haar- en hoofdproblemen, producten voor de juiste gelaats- en lichaamsverzorging,  zonnebescherming, parfumerie en nog veel meer.

Afslanken op een gezonde manier

Dankzij Apotheek J. Tavernier leer je gezond eten en leven. Ze staan je steeds met raad en daad bij om de juiste keuzes te maken welke voeding, vitamines en supplementen je het beste kan gebruiken. Ieders lichaam werkt op een andere manier, daarom is het heel belangrijk om raad te vragen aan het team van Apotheek J. Tavernier.

Zwangerschap en kinderen

Ben je zwanger of heb je al kinderen, dan kan je bij Apotheek J. Tavernier terecht om de juiste producten aan te schaffen. Enkel en alleen het beste is goed genoeg voor jezelf en je kind.

50+

Voor de 50 plussers is er goed nieuws. Het is gedaan met niet te vinden wat je nodig hebt, Apotheek J. Tavernier heeft een ruim assortiment om je verder te helpen. Ze hebben steunkousen, batterijen voor hoorapparaten, oplossingen voor snurkproblemen, voor spieren en gewrichten,… Voor alles bestaat er een oplossing bij Apotheek J. Tavernier.

Natuurlijke producten

Ben je voorstander van natuurlijk producten, Apotheek J. Tavernier is dat ook. Om die reden hebben zij een uitgebreid gamma ter beschikking om je op een natuurlijke manier van je kwaaltjes af te helpen.

Thuiszorg, geneesmiddelen en een oplossing voor dieren en insecten

Naast al hetgene wat we reeds vernoemd hebben heeft Apotheek J. Tavernier een groot gamma om je te helpen met je dierengeneesmiddelen of tegen insecten, geneesmiddelen met of zonder voorschrift en ze hebben alles bij de hand om de thuiszorg des te makkelijker te maken.

Apotheek Tavernier

Adres

Ons adres:

Lostraat 37 9880 Aalter

Telefoon: