Atelier Jantine Lummen

Heeft u een kledingstuk of textiel dat geretoucheerd of hersteld moet worden, of bent u geïnteresseerd in leuke, leerrijke naaiworkshops om zelf met naald en draad aan de slag te kunnen? Dan staat Atelier Jantine voor u klaar.

Herstellingen van kledij en retoucheringen

Atelier Jantine is beschikbaar om uw beschadigde kledij of ander textiel te herstellen. Heeft u daarnaast nog kledingstukken die niet optimaal passen? Gene probleem, ook het versmallen, verbreden, verlengen of verkorten van broekspijpen en andere retoucheringswerken zijn mogelijk tegen een zacht prijsje. Voor de exacte prijs neemt u best contact op met Jantine, haar prijzen variëren namelijk van klus tot klus.

Naaiwerk op maat

Vindt u dat ideale kledingstuk maar niet in de winkel? Maak dan zeker een afspraak met Atelier Jantine, zij zal met plezier kleding maken op maat van de klant. Haar specialiteit is het naaien van lingerie, maar ze heeft ook ervaring met het maken van eigen jassen, truien, broeken, korsetten, lingerie … op maat, op basis van foto’s of plaatjes, keuze genoeg dus! Voor maatwerk wordt steeds op voorhand een afspraak gemaakt voor het opnemen van uw maten.

Naailessen en leuke workshops

Atelier Jantine is er niet alleen om uw naaiwerken uit te voeren, maar ook om u de stiel aan te leren. U kan leren zelf kledij of lingerie te maken in groepjes van maximaal 4 cursisten voor €20 voor een enkele les, €80 voor een beurtenkaartje van 5 lessen en €150 voor 10 lessen. Tijdens deze lessen leert u zelf rokken, kleedjes, broeken of vesten naaien, maar ook bh’s, slips en bustiers zijn mogelijk, de keuze is aan u! Om u in uw naailessen te begeleiden zijn ook enkele handboeken te koop, neem zeker een kijkje op de website voor meer informatie. Ten slotte vindt u Atelier Jantine ook op tal van leuke workshops, houd zeker de agenda in het oog om te zien wanneer ze bij u in de buurt is!

Heeft u een herstel- of retoucheringsklus of lijkt zelf leren naaien u wel wat? Maak dan een afspraak via het nummer 0479/ 72 92 28.

Atelier Jantine

Adres

Ons adres:

Priesterse Heidestraat 30 3560 Lummen