Zonder goede banden kan een auto net zo goed geen wielen hebben, daarom is er de service van Autobanden Luc, dé specialist in banden en velgen voor uw wagen!

Onafhankelijk handelaar

Autobanden Luc is een zelfwerkend patroon, en hangt dus niet af van één merk. Samen met de klant bekijkt hij de wagen in kwestie, alsook het gebruik ervan. Zo kan hij met zijn expertise al gauw met de klant tot een overeenkomst komen over welke banden ideaal zijn voor deze klant aan de hand van de wagen, het rijgedrag van de klant en andere persoonlijke voorkeuren van de klant.

Ruim assortiment

Autobanden Luc biedt producten aan van verscheidene merken, voornamelijk Good-Year, Bridgestone, Continental, Michelin en Roadstone. Door deze ruime selectie aan merken vindt hij steeds de uw oplossing op maat!

Meer dan verkoop

Eenmaal u uw banden heeft, houdt de service van Autobanden Luc niet op. Heeft u een technisch mankement? Luc zal met plezier uw banden herstellen om zo uw wagen zo snel mogelijk weer de baan op te krijgen!

Niet enkel banden

Wielen dienen in de eerste plaats om de wagen te dragen en vooruit te krijgen, maar voorbij dat practische wilt het oog ook wel wat. Autobanden Luc beseft dat maar al te goed en biedt daarom een ruim assortiment aan velgen aan. Zo geeft u uw auto de finishing touch die ze verdient.

Winterbanden

Adres

Ons adres:

Terhagenstraat 16/B, 3440 Zoutleeuw

Telefoon:
Internet:

-