Al 3 generaties lang staat de familie Stijnen steeds weer tot uw dienst op de vroege morgen. Vers deeg kneden, brood bakken en taarten versieren zijn slechts een kleine greep uit de dagelijkse werkzaamheden. Sinds kort werkt de jongste zoon Guillaume Stijnen ook in de de zaak. Met trots verwelkomen we u dan ook in onze artisanale bakkerij die nog altijd na vele jaren een begrip is Dilbeek. Wij bieden een uitgebreid assortiment broden, artisanale stokbrood, koffiekoeken, patisserie en taarten aan. Ook presenteren wij u in onze toonbank seizoensgebonden producten aan. Als u van vers en lekker houdt kiest u voor Bakkerij Stijnen in Dilbeek!

Logo Bakkerij Stijnen - Dilbeek

Broden: Elke ochtend weer worden onze broden aan de hand van artisanale technieken vers voor u gebakken. Het woord ambachtelijk valt hier dan goed op zijn plek en wordt doorgegeven van generatie op generatie. Elk van onze producten zijn met liefde en kennis voor u gemaakt. Kom ons assortiment broden ontdekken en vergeet zeker ons artisanaal stokbrood niet, het zal u verrassen.

Patisserie: Een begrip in Dilbeek! Bakkerij Stijnen is gekend en geliefd in de regio Dilbeek voor al uw overheerlijke patisserie. Elke dag zetten wij zowel onze klassieke taarten als fruittaarten en heerlijke eclairs met zeer veel trots in onze toonbank. Wenst u een gepersonaliseerde taart? We maken met enorm veel liefde en vakkundigheid een mooie en lekkere taart voor u! Kijkt u gerust eens rustig rond op onze website naar ons ruime assortiment.

Bakkerij Stijnen

Adres

Ons adres:

Ninoofsesteenweg 69 – 71 1700 Dilbeek

Telefoon: