Bij de Beleefhoeve Pantouf uit Ransberg vind u een gezellig plekje waar jongeren en kinderen vanaf 4 jaar verwonderd kunnen exploreren, genieten van natuur en van dieren, kunnen filosoferen en dromen, de magie en de kracht in zichzelf ontdekken en gewoon even tot rust kunnen komen. Ontdek wie we zijn en wat we doen want niets is mooier dan onze passie met anderen te kunnen delen. Kom je ook gezellig rondkuieren tussen de dieren in de sanctuary, ze aaien en knuffelen. Tussendoor een heerlijke snack van Liza’s kitchen , een belegd broodje of liever wat zoets? We voorzien het allemaal en 100% vegan. Tot snel bij de Beleefhoeve Pantouf.

Onze visie: Natuur is meer dan planten en dieren alleen, ook de mens maakt deel uit van de natuur, onze kinderen, onze jongeren. We zijn allemaal verbonden met elkaar. Zorg dragen voor ons zelf , betekent ook zorg dragen voor de anderen, voor de dieren, voor de planten, voor onze planeet. Door het bewust beleven van deze verbondenheid, zelfs in de kleinste dingetjes, groeien we elke dag in onze kracht.

Onze missie: Beleefhoeve Pantouf heeft als missie om voor alle kinderen (vanaf 4 jaar), tieners en jongeren kansen te creëren waarbij zij verwonderd kunnen genieten, explorerend kunnen leren , grensverleggend op zoek kunnen gaan naar hun eigen kracht en respectvol zorg kunnen dragen voor dieren en zichzelf.

Logo Beleefhoeve Pantouf - Ransberg

Adres

Ons adres:

3470 Ransburg

Telefoon: