Bent u op zoek naar een een leuke winkel met betaalbare kleding, leuke juweeltjes, sjaals, handtassen en meer? Dan bent u bij Bizjoeke uit Herenthout aan het juiste adres! Wie bieden veel leuke, betaalbare en trendy producten aan. Kijk gerust eens op uw gemak rond op onze website of kom gezellig naar onze huiskamerwinkel.

Ons assortiment: In onze huiskamerwinkel kan u in een gezellige sfeer shoppen zonder enige aankoopverplichting. U kan bij ons terecht voor hedendaagse, vlotte en betaalbare kleding voor vrouwen met veel of weinig rondingen. Style has no size is het motto van Bizjoeke, want ook vrouwen met rondingen kunnen er 100% trendy uitzien. Wij bieden u het gepaste juweeltje, sjaal of handtas om uw outfit een persoonlijk tintje te geven. Een zachte knuffel voor een goede nachtrust, een eerste speeltje of een hulpje bij de eerste maaltijd, … altijd een leuk cadeautje bij een geboortebezoekje.

Wenslijstjes: Bij Bizjoeke kan je ook terecht voor het aanleggen van een wenslijstje. Dit kan voor verschillende gelegenheden zoals verjaardag, communie, moederdag, kerst en meer. Bij het afsluiten van een lijstje kan u rekenen op een waardebon van 10% op de verkochte artikelen. Kindjes kunnen ook bij ons hun brief voor Sinterklaas en de Paashaas afgeven. Wij laten de Sint en de Paashaas dan weten wat uw zoon of dochter in u schoentje of de tuin zal vinden. Ook hier geven wij een waardebon van 10%.

Logo Bizjoeke - Herenthout                      

Adres

Ons adres:

Zwanenberg 20 2270 Herenthout