Uw huis kan dan wel heel mooi ingericht zijn vanbinnen, als ze een tuin heeft is het plaatje niet af voordat deze tuin minstens zo hard straalt als uw huis zelf! Bloemen en Planten Ostyn heeft alles wat u nodig heeft om uw tuin om te toveren tot een werkelijk speciaal plekje.

Ruime selectie bloemen en planten, compost en potgrond

Het ruime aanbod van Bloemen en Planten Ostyn omvat onder meer een brede selectie aan prachtige bloemen en planten die goed zijn voor zowel binnen als buiten, zo kan u uw huis helemaal matchen aan uw exterieurdesign! Enkele van de meest populaire binnenhuisplanten uit het aanbod zijn orchideeën, kalanchoe en rozen, maar ook voor in de tuin heeft de zaak heel wat moois te beiden! Kom zeker eens langs en ontdek het volledige aanbod. Ook voor de verzorging van uw planten kan u rekenen op de beste producten bij Bloemen en Planten Ostuyn: ze bieden onder meer kwaliteitsvolle potgrond en compost aan.

Tuindecoratieartikelen en sierstukken voor binnen en buiten

Naast planten vindt u bij Ostyn ook nog heel wat prachtige decoratiestukken. Deze gaan van kleine beeldjes tot  kunstzinnige plantenpotjes. Vele van deze decoratiestukken zijn geschikt voor zowel binnen als buiten, waardoor u ook uw interieur lekker kunt opfleuren! Wenst u uw huis of tuin te decoreren in de stijl van het seizoen? Dan kan u hier terecht voor decoratiestukken in een warme herfst-, kerst-, of paassfeer.

Tuinpaden, schors, zandbakken en tuinaanleg

Wanneer u bepaalde artikelen koopt, zoals een grotere hoeveelheid bloemzaadjes, kan u indien gewenst rekenen op de tuinaanlegdienst van Bloemen en Planten Ostyn om het speciaal voor u allemaal professioneel aan te leggen. Zo hoeft u zich niet moe te maken en bent u ervan gegarandeerd dat het resultaat perfect in orde is. Ten slotte vindt u in de zaak ook nog heel wat andere leuke tuinartikelen, waaronder zandbakken (inclusief zand) om de kinderen lekker in te laten spelen, drie verschillende soorten boomschors ter afwerking van uw tuin, en leuke tuinpaden in uiteenlopende stijlen.

Kortom: voor ieders stijl en budget is wel wat te vinden bij Bloemen en Planten Ostyn! Spring gerust eens binnen en neem een kijkje in hun ruime aanbod tuinartikelen. 

Adres

Ons adres:

Werkenplein 33 8610 Kortemark (Werken)