Bouwwerken Lathouwers Rudi in Lanaken, het aannemersbedrijf voor diverse verbouwingswerken

Bent u van plan uw woning te verbouwen? Twijfel dan niet om aannemersbedrijf Bouwwerken Lathouwers Rudi uit Lanaken te contacteren! Voor zowel kleine herstellingen aan woningen, als grote bouwprojecten of ruwbouwwerken bent u bij deze firma aan het juiste adres. Heeft u een scheur in uw gevel? Laat het vakkundig repareren. Bouwwerken Lathouwers Rudi komt graag bij u langs voor het herstellen van scheuren in gevels of muren. De aannemer voor verbouwingswerken helpt zowel bij nieuwbouwprojecten als bij het renoveren van woningen. Heeft u een specifieke klus in de regio van Lanaken waar u wel wat hulp bij kunt gebruiken? Twijfel dan niet om contact op te nemen met de vakman.

Van ruwbouwwerken tot renovaties

Een nieuwbouwhuis is een bouwproject dat vanaf de grond af aan nieuw wordt gebouwd. Dit soort projecten wilt u het liefst door een onderaannemer accuraat in kaart brengen. Zoals het fundament laten leggen, tot het plaatsen van het ruwbouwwerk en de steunmuren. Bouwwerken Lathouwers Rudi is zo’n betrouwbare aannemer voor verbouwingswerken! Naast grote bouwprojecten kunt u de firma ook inschakelen voor kleine herstellingen aan uw woning. Wilt u een uitbouw plaatsen, een serre aanbouwen of uw zolder renoveren? U kunt steeds weer vertrouwen op de ervaring en het vakmanschap van Bouwwerken Lathouwers Rudi!

Uw gevel restaureren

Is uw gevel verouderd en wel toe aan herstellingswerken? Dan kunt u Bouwwerken Lathouwers Rudi inschakelen! Scheuren in uw gevel of muren worden nauwkeurig gedicht, daar ziet u na afloop niets meer van terug. Als uw gevel eenmaal scheuren of gaten vertoond is het belangrijk daar snel op in te spelen, met extreme weersomstandigheden kunnen de scheuren namelijk zodanig verergeren dat een herstelling niet meer voldoet. Neem gerust contact op met Rudi Lathouwers voor het herstellen van gevels, muren of daken.

De betrouwbare onderaannemer

Voor diverse projecten kunt u steeds vertrouwen op Bouwwerken Lathouwers Rudi. Of het nou een kleine of een grote klus betreft. Neem vrijblijvend contact op voor onder andere:

  • Kleine herstellingen aan woningen
  • Ruwbouwwerken Aannemersbedrijf
  • Grote bouwprojecten
  • Aannemer voor verbouwingswerken
  • Herstellen van scheuren in gevels
  • Nieuwbouwprojecten
  • Renoveren van woningen

Wenst u meer informatie? Of wilt u graag een afspraak inplannen om uw project te bespreken? Voel u vrij om contact op te nemen! De zaakhouder staat u vriendelijk te woord.

Bouwwerken Lathouwers Rudi, Lanaken

Adres

Ons adres:

Ambersweg 3, 3620 Lanaken

Telefoon:
Internet:

-