Brasserie De Oude Kroon

Wilt u een avondje culinair genieten in een sfeervolle brasserie in Zwijndrecht? Brasserie De Oude Kroon staat bekend als een gezellig restaurant in Zwijndrecht waar verfijnde gerechten worden geserveerd. U kunt hier een in ontspannen sfeer genieten van de smaakvolle creaties van de chef. Of u nu vegetarisch eet of een fervent vleesliefhebber bent: iedereen kan bij brasserie De Oude Kroon aanschuiven voor een onvergetelijke explosie van smaken.

Zoekt u een restaurant in Zwijndrecht waar u sfeervol kunt dineren met uw geliefden, vrienden of collega’s? Dan is brasserie De Oude Kroon hiervoor de ideale gelegenheid. De chef trakteert u graag op creatieve gerechten die met verse ingrediënten van hoge kwaliteit en de nodige liefde zijn bereid. Heeft u een bepaalde allergie of dieetwensen? Of eet u vegetarisch? De chef houdt hier uiteraard graag rekening mee. Het personeel van brasserie De Oude Kroon doet er alles aan om u een heerlijke en ontspannen avond te bezorgen. Bij brasserie De Oude Kroon in Zwijndrecht ervaart u nog dat echte bistro gevoel.

Het restaurant is tevens toegankelijk voor rolstoelen.

Op warme zomeravonden kunt u heerlijk buiten zitten op het terras van brasserie De Oude Kroon in Zwijndrecht. Het ruime terras van brasserie De Oude Kroon is recent vernieuwd en uitgerust met glazen windschermen. Zo kunt u in alle rust genieten van het mooie weer, het fraaie uitzicht en fijne conversaties met uw gezelschap. Veel mensen vinden het fijn als een restaurant een terras heeft waar sfeervol en comfortabel kan worden genoten van simpele maar verse gerechten.

U kunt bij brasserie De Oude Kroon ook terecht voor een gezellige lunch met vrienden, familie of uw gezin. Kom gerust eens langs om de sfeer te proeven en laat u inspireren door de smakelijke gerechten die op het menu staan. We vertellen u graag welke gerechten er zoal te vinden zijn op het menu van brasserie De Oude Kroon.

Brasserie De Oude Kroon in Zwijndrecht

Bij brasserie De Oude Kroon in Zwijndrecht kunt u gezellig eten en drinken. Het restaurant serveert diverse warme en koude dranken, speciaalbieren, bieren van het vat, bieren op de tap, cocktails, alcoholvrije cocktails, alcoholvrije bieren, sterkedranken en meer. Of u nu wilt ontbijten, lunchen of wilt genieten van een compleet driegangendiner: het behoort allemaal tot de opties. U kunt tevens kiezen voor tapas, diverse pasta’s en wokgerechten. Komt u met een grote groep naar de brasserie in Zwijndrecht? Vraag dan vooral naar de keuzemenu’s voor grotere groepen.

ent u nieuwsgierig geworden naar brasserie De Oude Kroon in Zwijndrecht? Deze brasserie is zeker een bezoekje waard. U wordt vriendelijk ontvangen door het gastvrije personeel. In een fijne ambiance geniet u volop van lekker eten en prettig gezelschap: wat wilt u nog meer? Vele tevreden gasten gingen u voor. Kom langs voor een kopje koffie of een compleet verzorgd diner: het is helemaal aan u.

 

Adres

Ons adres:

Michel Vergauwenstraat 1 2070 Zwijndrecht

Telefoon: