Bij Brasserie Iverans in Putte geniet u van de typische Belgisch keuken, maar ook allerhande vis- en vleesgerechten, lichte salades, pittige wok schotels en pasta’s vullen de kaart.
In de zomer is het bij Brasserie Iverans heerlijk vertoeven op het ruime groene terras met loungegedeelte en in de winter zorgt de open haard voor een gezellig sfeertje. Voor de kleinsten is er een prachtige buitenspeeltuin en wie met de elektrische fiets komt, kan zijn fiets hier opladen.

Indrukwekkende wijnkaart

Tijdens een bezoek aan Brasserie Iverans kan u de met zorg uitgekozen wijnkaart ontdekken. Deze wijnkaart bevat vele klassiekers, maar stelt u ook voor aan verrassende nieuwe wijnen met uitzonderlijke smaakpaletten. U kan hier ook kwaliteitswijnen aankopen zodat u thuis gezellig verder kan degusteren en genieten.

Receptie op locatie

Organiseert u een communiefeest, trouwfeest, opendeurdag, vergadering of ander evenement en wilt u uw gasten verwennen met een receptie? Het ervaren team van Brasserie Iverans komt langs bij u thuis, op locatie of op uw bedrijf om de gehele receptie tot in de puntjes te verzorgen. De brasserie biedt verschillende receptieformules met zowel drank als eten.

Babyborrel

Wilt u binnenkort een babyborrel organiseren, maar heeft u geen idee hoe u hieraan moet beginnen? Brasserie Iverans biedt diverse formules aan voor een babyborrel, zodat u enkel uw favoriete formule hoeft te kiezen om verzekerd te zijn van een onvergetelijk feest.

BBQ aan huis

Wilt u een barbecue organiseren voor vrienden en familie bij u thuis?
Brasserie Iverans werkt samen met meester BBQ chef en kunnen u zo van een BBQ naar wens voorzien, waarbij u zelf niet hoeft te werken. U kan de BBQ eventueel aanvullen met afname van dranken en dessert zoals een chocoladefontein met fruit, of ijstaart. Ook afname van bestek, borden en glazen is mogelijk.

Voor vragen over de receptie, barbecue of babyborrel kan u de brasserie te Putte bereiken op het nummer 015/22 12 36.

Brasserie

 

Adres

Ons adres:

Zilverberklaan 10 2580 Putte (Beerzel)

Telefoon:
E-mail: