BRASSERIE ’T HASSELT IN BREE
heet u van harte welkom

Brasserie-Steakhouse ’t Hasselt is een moderne zaak in Bree in warme kleuren, waar uitbater Rudy en zijn team u van harte welkom heten om te genieten van een overheerlijke keuken. Wat eerst startte als een succesvolle frituur groeide al snel uit tot een heus steakhouse met een uitgebreidere kaart, waar iedereen kan genieten van onze heerlijke grillgerechten en specialiteiten van topkwaliteit!

ONZE SPECIALITEIT: GRILGERECHTEN

Onze brasserie is eigenlijk ook een steakhouse / vleesrestaurant. We bieden namelijk een grote selectie vleesgerechten aan die zomer en winter worden klaargemaakt op onze grill op houtskool. Door het grillen krijgt het vlees een zeer lekkere, alom gewaardeerde smaak zodat u nog meer zult genieten. Bekijk alvast onze kaart en ontdek de vele keuzemogelijkheden: steak, spareribs, filet pur,…

GEDURENDE DE CORONA-SLUITING IS AFHALEN EN LEVERLING OOK MOGELIJK! ONTDEK HIER ONZE KAART. 

VOOR ELK WAT WILS

Iets minder fan van vlees? Niet getreurd, want op onze kaart vindt u ook heel wat andere lekkernijen en verschillende suggesties. Wat dacht u van 8 verschillende salades, heerlijke pasta’s en vis- en vegetarische gerechten? En ook aan de kinderen wordt er gedacht, dus het hele gezin is welkom. Hebt u last van bepaalde allergieën of allergenen? Laat het ons op voorhand weten en wij zoeken naar een oplossing.

KOM EENS LANGS

Ons restaurant in Bree is dicht bij een fietsroutenetwerk gelegen, dus ook fietsers zijn altijd welkom voor een hapje en/of drankje. Binnen zijn er een 40-tal plaatsen en in de zomer is er een groot terras met plaats voor een 50 à 60-tal personen. Deze ruimte kan ook gehuurd worden voor feesten en andere activiteiten.

Er is een ruime parking en Wifi, en u kunt betalen met Payconiq, bancontact of cash. Wenst u een tafel te reserveren of hebt u vragen over onze gerechten? Aarzel niet en neem contact op met Brasserie-Steakhouse ’t Hasselt. Wij helpen u dan graag verder. Reserveren kan enkel telefonisch.

Adres

Ons adres:

t Hasseltkiezel 19 A, 3960 Bree

Telefoon: