Carworks Forty Two

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor al het onderhoud, herstellingen en VAG-COM aanpassingen? Dan bent u bij Carworks Forty Two uit Oostrozebeke aan het juiste adres! Wij zijn een waar specialist op dit vakgebied. Reken met een gerust hart op de expertise van Carworks Forty Two, uw vakkundige garage. Wij hebben een ware passie voor auto’s en dat merkt u aan alles. In onze jonge onderneming hebben wij enorm veel ervaring, werken wij met passie en plezier aan uw hertellingen, onderhoud van alle type auto’s. Zo kunt u in onze garage en atelier steeds weer terecht voor verschillende diensten voor uw wagen. Ook voor performance uitlaatsystemen en VAG-COM aanpassingen om fabrieksinstellingen te heractiveren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Onderhoud & herstellingen: Voor al uw onderhoud en herstellingen aan uw wagen kunt u steeds weer rekenen op de expertise van Carworks Forty Two. U kunt hier terecht voor zowel kleine als grote onderhoud en herstellingen. De wensen van de klant en de kwalitatieve service staan dan ook hoog bij ons in het vaandel.

Performance uitlaatsystemen: Carworks Forty Two is de officiële verdeler van het hoogwaardig merk Milltek, en helpt u graag verder voor een uitlaatsysteem op maat van uw auto. Denk hierbij onder andere aan sportuitlaten, downpipes, Hi-flow sport katalysators en allerlei performance onderdelen van Milltek en CTS Turbo.

Onderhoudsproducten: Van ontvetters tot professionele autoshampoo en wax. In onze garage vindt u werkelijk alles om uw wagen weer helemaal te doen glimmen. Twijfelt u welk product het meest geschikt is voor uw auto? We geven u met veel plezier deskundig advies over onze verschillende auto reinigingsproducten, alsook geven we u graag een woordje uitleg over hoe u deze producten het beste kunt gebruiken. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Carworks Forty Two hun autoproducten aankopen.

Kijk voor VAG-COM aanpassingen gerust eens op onze website voor meer informatie!

Adres

Ons adres:

Vinkstraat 42 8780 Oostrozebeke

Telefoon: