Met meer dan twintig jaar ervaring in het vak zijn wij uw ideale partner voor het plaatsen van kwalitatieve afsluitingen,terrassen en vloeren voor particulieren, en dit in zowel nieuwbouwhuizen als renovatieprojecten. Voor alle karweien in Beernem en omgeving kunt u bij ons terecht.

LEGGEN VAN KLINKERS EN TEGELS

Bij Luc Costers en Zoon is elk project uniek en daarom wordt er steeds veel aandacht besteed aan een correcte plaatsing op maat en een degelijke afwerking. Verder voeren wij ook nog andere kleine karweien uit. Zo zijn wij vloerder en zorgen wij voor het leggen van klinkers, tegels en muurtegels. Geïnteresseerd? Aarzel dan niet en bezoek onze website. U vindt er meer informatie over onze karweien, afsluitingen, terrassen en vloeren. In onze fotogalerij kunt u enkele beelden bekijken van realisaties uit het verleden.

MET OOG VOOR DETAIL

Zelfwerkend patroon Luc en zijn zoon Fredrick komen bij u thuis, doen de nodige opmetingen en zorgen voor een correcte plaatsing, met oog voor detail en rekening houdend met uw persoonlijke wensen. Ook voor het plaatsen van verschillende houtconstructies op maat kunt u bij ons terecht. Indien u vragen heeft, meer informatie wenst over de karweien die wij aanpakken of een gratis offerte wilt aanvragen, kunt u Luc Costers en Zoon in Beernem steeds contacteren via onze contactpagina. Wij helpen u graag verder!

Adres

Ons adres:

Damsestraat 6, 8730 Beernem, België

Telefoon: