Logo De Gazet Van Hoegaarden uit Hoegaarden

Zoekt u een vertrouwd adres waar u dagelijks uw krant ophaalt of een keuze maakt uit week- en maandbladen? Dan bent u aan het goede adres in de Doelstraat 68 in Hoegaarden. Daar vindt u niet alleen alle gedrukte media overzichtelijk uitgestald, u kunt er ook uw kansen wagen met loten van de Nationale Loterij of krasbiljetten. U kunt meteen aan de slag met lezen en krassen, want er is een sfeervolle koffiecorner waar u van harte welkom bent. Dagbladhandel De Gazet Van Hoegaarden is reeds jaren een begrip bij het grote publiek.

Koffie ter plaatse consumeren of meenemen

U vindt in De Gazet van Hoegaarden naast binnen- en buitenlandse kranten ook een ruim aanbod aan week- en maandbladen. Het gamma bestaat uit verschillende onderwerpen zoals auto en motor, mode, hobby, showbizz, computer en interieur. Zoekt u een specifiek blad? Spreek zaakvoerster Marianne erover aan en zij gaat voor u op zoek naar een leverancier. Kies u favoriete Java koffie van espresso over latte machiatto tot cappuccino. De verschillende variëteiten heerlijke koffie worden dagelijks met passie door ervaren koffiebranders gebrand. U kan deze ter plaatse consumeren of meenemen.

Koop er wenskaarten, ballonnen of snoep

De Gazet Van Hoegaarden beschikt over een groot aanbod aan wenskaarten voor diverse gelegenheden en in diverse formaten. Ballonnen zijn ook altijd een goed idee voor feestelijke gelegenheden zoals verjaardag, communie of huwelijk. Verder worden GSM-herlaadkaarten, snoep, frisdranken en klein schoolmateriaal verkocht. Waag uw kans met de lotto & krasbiljetten van de Nationale Loterij. Het gaat om een hele reeks kansspelen: alle spelen van de Nationale Loterij: Lotto-Joker, Euro Millions, Scooore, Keno, Pick3 en alle bijkomende krasloten zoals Subito, Presto, Win For Life.

Loten en rookwaren voor ouder dan 18

In deze winkel vindt u een uitgebreid assortiment aan rookwaren. Van sigaretten over rookbenodigdheden tot e-sigaretten. U koopt er tabakswaren zoals: sigaretten, sigaren, rol- en pijptabak, sigarettenblaadjes, sigarettenmachientjes en benzine en gas om uw aansteker bij te vullen. Ook voor een elektronische sigaret, e-liquids of andere accessoires bent u aan het juiste adres. De e-sigaret is niet alleen gezonder maar ook goedkoper. Alle tabakswaren worden net als del loten enkel aan personen ouder dan 18 jaar verkocht.

Kom langs bij De Gazet van Hoegaarden aan de Doelstraat 68 en geniet van de klantvriendelijkheid en de koffie.

Adres

Ons adres:

Doelstraat 68, 3320 Hoegaarden