Diest aan het verkennen en op zoek naar een gezellige lunchplek? Dan heten we u bij De Kapel graag van harte welkom! Onze taverne, gelegen in het Begijnhof, is de ideale plek om volledig tot rust te komen en te genieten van een lekkere hap. We zijn verbonden aan het lokale cultureel centrum en staan bekend om de gezellige sfeer en lekkere maaltijden met kwalitatieve ingrediënten.

Unieke ligging

De Kapel is gelegen in het Begijnhof van Diest, wat bij velen bekend staat als het mooiste begijnhof van heel België. Het vormt de ideale ligging voor een lekkere lunch op de middag of een frisse pint als dorstlesser wanneer u de stad aan het verkennen bent. Met ons prachtig terras is het heerlijk vertoeven in de zon in het hartje van Diest.De Kapel, uw taverne en eetcafé gelegen in het Begijnhof van Diest | De  Kapel

Specialiteiten

Het hele jaar door kan u komen proeven van onze verse en zelfgemaakte soepen die door jong en oud gretig gesmaakt worden. In de zomer komen mensen vanuit heel Diest naar De Kapel voor een frisse huisgemaakte Sangria en in de winter voor een verwarmend glas glühwein.

Grote groepen

De Kapel staat ook open voor grote groepen tot vijftig personen. Bent u dus nog op zoek naar een prachtige locatie voor een receptie of bedrijfsfeest? Reken dan op De Kapel! Aarzel niet om ons te contacteren, want met een passie voor de horeca biedt ons team u graag een service op maat die aan al uw wensen voldoet.

Adres

Ons adres:

Infirmeriestraat 6, 3290 Diest, België

Telefoon: