De Octopus zorgt voor dagopvang voor alle kinderen tot 4 jaar. ook voor hen die fysisch of mentaal extra zorg nodig hebben en daardoor niet  of moeilijk functioneren in een gewone dagopvang.

Uw oogappels worden super in de watten gelegd door:
Rini de Groote: vroeger verpleegkundige, nu voltijds moeder en pleegmoeder + Prisca Gremonprez: moeder en ervaring als kinderverzorgster in type 2 school.
Uw kindje in een lieflijke en rustige omgeving de geborgenheid geven waar IEDER kind recht op heeft dat de leuze van deze 2 dames. Zij staan in voor zowel de daglijkse verzorging als het extra stimuleren van de zintuigen en de motoriek. Door de  huiselijke sfeer, maar ook deskundige achtergrond durven wij te zeggen dat uw kindje hier in goede handen is.oor de eigen ervaring met kinderen met een handicxap kwamen Rini en Prisca tot de conclusiedat er weinig of geen opvang is voor babys en peuters met een handicap. de meeste kindjes kunnen niet gemakkelijk terecht in een gewone chèche door de extra zorg of door de professionele begeleiding die er nodig is.
Met dit enthousiaste initiatief krijgen ook ouders de kans om ondanks alles hun sociaal leven verder te zetten.Voorgevel

Adres

Ons adres:

Tempelhofstraat 22, 8470 Gistel, België

Telefoon:
Internet:

-