De kleren maken de man bij Deca Kleding in Aarschot

Reeds decennia lang is de kledingzaak Deca Kleding synoniem voor de betere herenmode, en dit in al zijn aspecten. Of het nu gaat om formele herenkleding, casual herenkleding, accessoires of trouwkostuums, laat je adviseren door hun professionele team en je zal er in alle omstandigheden onberispelijk uitzien. Deca herenmode is de winkel in centrum Aarschot voor mannen met een klassieke stijl of voor een speciale gelegenheid. Deca staat bekend voor hun kwaliteitskostuums en in het bijzonder hun prachtige trouwkostuums van de beste merken.

 

Meyer, State of Art, Fynch Hatton,…

De herenmode van Deca Kleding biedt een ruim aanbod van merken aan. Je vind er onder meer Meyer, State of Art, Fynch Hatton, maar ook Barutti, Atelier Gardeur en Profuomo,… Kan je aangepast stijladvies gebruiken, het team helpt je graag bij het samenstellen van de gepaste outfit zodat je er onberispelijk bijloopt.

 

Casual, sportief, formele kledij

Deca Kleding heeft zowel casual als sportieve en formele kledij. Als je zoekt naar een maatpak voor jouw trouw dan ben je bij Karine Deca aan het juiste adres. Alle kleding maar kostuums in het bijzonder zien er natuurlijk niet goed uit als ze niet perfect jouw maat zijn. Om die reden kan je alle aangekochte kledij steeds volledig gratis laten aanpassen op jouw maat.

 

Maatje meer

Wil je er stijlvol uitzien maar vind je jouw maat niet, dan is er geen reden tot paniek, u heeft nog niet bij Deca gezocht! Deca Kleding in Aarschot heeft een ruime collectie voor een maatje meer. Je zal zeker vinden wat je zoekt in dit uitgebreide gamma.

 

Parking kledingzaak

Je wilt graag een bezoekje brengen aan deze chique kledingszaak, parkeer jouw wagen op de parking van de Demervallei in Aarschot. Je kan hier gratis jouw auto kwijt. Daarna is de winkel op 2 minuten wandelen gelegen. Ben je op zoek naar goede kwaliteitskleding, eventueel voor een speciale gelegenheid? Kom dan zeker even langs bij Deca Kleding in Aarschot en ontdek het ruime gamma stijlvolle kledij!

Trouwpak ceremonie

Adres

Ons adres:

Th. De Beckerstraat 23 3200 Aarschot