Bent u op zoek naar een vakkundig dierenarts? Dan bent u bij ons van De Brabander Katrien uit Geraardsbergen aan het juiste adres! Steeds weer staan wij voor u en uw huisdier klaar. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij in bijna alle gevallen uw huisdier behandelen. Dankzij de ruime openingsuren kunt u dagelijks op de werkdagen en op zaterdagvoormiddag langs komen met uw huisdier. Indien nodig kan er ook op afspraak buiten de consultatie uren of op huisbezoek gekomen worden.

Werkzaamheden De Brabander Katrien

Over ieder dier kunnen wij wel pagina’s vol met info schrijven. Hier hebben we deze keer voor de kat gekozen. Hier onder vindt u wat informatie die toch altijd wel van belang zijn voor het welzijn van uw trouwe huisdier.

  • Vaccineren en ontwormen/ontvlooien: Je kan je kitten bij aanschaf reeds ontwormen en ontvlooien, enkel opletten met producten tegen vlooien: zowel jonge als volwassen katten zijn heel gevoelig aan overdoseringen voor deze producten (zware zenuwsymptomen) en gebruik je dus best producten speciaal voor kittens in het begin en achteraf volgens het juiste gewicht. De prijzen van ontwormen en ontvlooien hangen af van het gebruikte product.
  • Steriliseren en Castreren: Voor een kattin (125euro) is het het gezondst om zo snel mogelijk te steriliseren gezien niet steriliseren het risico op tepelkanker (90% kwaadaardig) en baarmoederontstekingen vergroot. De pil vergroot de kans op deze aandoeningen nog meer!
    Dit kan vanaf 6 maanden leeftijd. Hiervoor geef je eerst op voorhand een belletje om een afspraak te maken.
  • Kijkt u gerust eens op uw gemak eens rond op onze website voor de overige diensten en informatie.
Heeft u nog vragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

De Brabander Katrien

Adres

Ons adres:

Edingseweg 299, 9500 Geraardsbergen

E-mail:

-