Bent u op zoek naar een vakkundig dierenartsenpraktijk? Dan bent u bij ons van Dierenartsenpraktijk Het Werft uit Heist-op-den-Berg aan het juiste adres! Met enorm veel passie en zorg zorgen wij graag voor uw geliefde dier(en).

​Bij Dierenarts Leen Van Loo helpen wij u en uw dier graag verder in onze praktijk voor kleine huisdieren. Met maar liefst meer dan 10 jaar ervaring op de teller heeft Leen de juiste expertise in huis om uw trouwe viervoeter te kunnen behandelen. Uiteraard ook voor al uw kleine huisdieren. Met enorm veel zorg en aandacht voor het goed gevoel van uw dier is voor haar even belangrijk als het blijven bijscholen van haar kennis. Op deze manier kan Leen er steeds weer voor zorgen dat uw dier de beste zorg krijgt die hij/zij verdiend.

Dierenartsenpraktijk Het Werft is gelegen op de Werftsesteenweg in Heist-op-den-Berg. De praktijk is makkelijk bereikbaar en u kan parkeren voor de deur.

De praktijk is volledig uitgerust met het nieuwste materiaal zodat de meeste behandelingen, onderzoeken en ingrepen ter plaatse kunnen gebeuren.

Adres

Ons adres:

Werftsesteenweg 87B 2220 Heist-op-den-Berg

Telefoon: