Logo Dierenartspraktijk 't Kabientje uit Menen

Bent u op zoek naar een ervaren en bekwame dierenarts in Menen, West-Vlaanderen? Dan bent u bij Dierenartspraktijk ‘t Kabientje aan het juiste adres. U kunt in de dierenkliniek in West-Vlaanderen met uw gezelschapsdier terecht voor entingen, chirurgie bij honden, chirurgie bij katten en andere zorg. We vertellen u graag wat u kunt verwachten van Dierenartsenpraktijk ‘t Kabientje in Menen. 

Moderne dierenartsenpraktijk in West-Vlaanderen

Dierenartsenpraktijk ‘t Kabientje in Menen, West-Vlaanderen is een moderne dierenkliniek. In de praktijk wordt met de modernste technieken gewerkt. De permanente bijscholingen van het team zorgen ervoor dat Dierenartsenpraktijk ‘t Kabientje koploper blijft in zijn vakgebied. De dierenkliniek staat voor hoogstaande en kwalitatief uitstekende zorg voor uw gezelschapsdier. Moet uw hond of kat zijn entingen of vaccinaties hebben? Of zijn er gezondheidsproblemen? Maak dan een afspraak bij Dierenartsenpraktijk ‘t Kabientje in Menen.

Goede zorg voor uw gezelschapsdier

Goede zorg voor uw gezelschapsdier is belangrijk. Dierenartsenpraktijk ‘t Kabientje begrijpt dat. Uw dier wordt in de praktijk op zijn gemak gesteld door het kundige personeel. Er wordt tijd genomen voor uw hond of kat, waardoor het dier positieve ervaringen met dierenartsen opdoet. Zijn er gezondheidsproblemen? Dan zal uw dier eerst grondig worden onderzocht. Daarna zal er ingezet worden op een gepaste behandeling. Dierenartsenpraktijk ‘t Kabientje in West-Vlaanderen zal altijd helder en eerlijk met u communiceren over de behandeling en het verloop ervan. Zo weet u precies wat uw dier te wachten staat. En dat is wel zo prettig.

U zoekt een dierenarts in West-Vlaanderen?

Zoekt u een goede dierenarts in West-Vlaanderen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. U en uw gezelschapsdier zijn van harte welkom bij Dierenartsenpraktijk ‘t Kabientje in Menen, West-Vlaanderen. Neem gerust contact op met de dierenkliniek voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Dierenartsenpraktijk ‘t Kabientje werkt overigens enkel op afspraak. Wilt u de allerbeste zorg voor uw gezelschapsdier? Vindt u het belangrijk dat een dierenarts over de laatste kennis, een fikse dosis geduld en een uitgebreide expertise op het gebied van gezelschapsdieren beschikt? Dan is Dierenartsenpraktijk ‘t Kabientje precies de dierenkliniek waarnaar u op zoek bent.

 

Adres

Ons adres:

Guido Gezellelaan 129, 8930 Menen

Telefoon:
E-mail:

-