Op zoek naar een professionele fotograaf in Wetteren? Dorien van Eecken is gespecialiseerd in portret-, mode- en huwelijksfotografie. U kunt ook op haar rekenen voor zakelijke fotografie.

Portret
Bij een portret fotosessie nemen we de tijd voor u en maken we altijd eerst uitgebreid kennis. U kunt zelf kiezen welke locatie, sfeer en soort licht uw voorkeur heeft. Door de opleiding in make-up kan ik ervoor zorgen dat u op uw best uitkomt. Natuurlijk is een portret voor zakelijk gebruik ook mogelijk.

Mode
Bent u een winkel in kleding gestart? Dan zijn goede foto’ s erg belangrijk. Wij kunnen de fashionshoot tot in de puntjes voor u verzorgen en hebben hier veel ervaring mee. De nabewerking is bij de prijs inbegrepen en u kunt zelf de locatie kiezen, zowel binnen als buiten.

Huwelijk
Uw huwelijksdag wilt u natuurlijk nooit vergeten. Wij kunnen de dag perfect voor u vastleggen. U kiest zelf of de fotograaf er de hele dag bij is of alleen bij een bepaald deel. Natuurlijk bespreken we van tevoren alles uitgebreid met u. De foto’s worden aangeleverd op een USB-Stick of als fotoalbum. Natuurlijk kunt u ook andere belangrijke dagen zoals jubilea en communies door ons vast laten leggen.
Neem gerust contact op voor meer informatie!

Van Der Eecken Dorien

Adres

Ons adres:

Spoorweglaan 68 9230 Wetteren

Telefoon: