Duijf & van Kreij Uitvaarten V.O.F.

Uw wens staat bij ons centraal!

Kwaliteit, Professionaliteit en Persoonlijke benadering staat erg hoog in ons vaandel. Met ons aan uw zijde bent u verzekerd van een waardig afscheid voor uw overleden dierbare. Wij zetten alles op alles om u zo goed mogelijk te adviseren en te begeleiden in de dagen na het overlijden. Uw wens en die van uw overleden dierbare staat bij ons centraal. Dit is de rode draad van het gehele afscheid. De laatste verzorging en wie verzorgt er mee, waar en hoe we opbaren, het regelen en vormgeven van de uitvaart en natuurlijk de uitvoering en de nazorg. U staat er in ieder geval zeker niet alleen voor en wij nemen wanneer u dit wilt, (véél) voor u uit handen, zodat u in alle rust afscheid kunt nemen.

Op de dag van vandaag is er ontzettend veel mogelijk. Denk hierbij aan Thanatopraxie (lichte balseming). Een bijzondere techniek waarbij het lichaam tijdelijk wordt geconserveerd. Dit houdt in dat het lichaam kan worden opgebaard zonder koeling, er geen nare geuren zijn, een cosmetisch prettiger gelaat, minder verkleuringen, geen stijfheid optreedt en vooral dat u beter afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare. Wij gunnen iedereen deze manier van afscheid nemen. Wij werken samen met deskundige specialisten die deze behandeling voor ons toepassen.

U kunt er ook voor kiezen om uw wensen voortijdig (vrijblijvend) op papier te laten zetten. Dit houdt in dat een uitvaartverzorger uw wensen tot in de puntjes omschrijft, de uitvaart begroot en u, wanneer u dit prettig vindt in contact brengt met een uitvaartverzekering om u ook financieel voor te bereiden. Dit om overzicht en rust in te bouwen wanneer u daadwerkelijk komt te overlijden. Wij verzorgen ook uitvaarten wanneer u elders verzekerd bent. Informeer naar de mogelijkheden.

Wij zijn dag en nacht bereikbaar onder telefoonnummers: 06 – 511 60 758 / 0478 – 571 442

Gemeente Venray – Gemeente Horst aan de Maas – Gemeente Boxmeer – Gemeente Nijmegen – Gemeente Venlo – Gemeente Peel en Maas

Met vriendelijke groet,

Uitvaartverzorgers en Team, Duijf & van Kreij Uitvaarten

Adres

Ons adres:

Hoofdstraat 25A 5808 AS Oirlo