Logo

Bent u op zoek naar een specialist die zowel kleine grondwerken als grote klussen kan verwerken? Dan bent u bij Eddy Decloedt aan het juiste adres. U kunt terecht voor afsluitingswerken, het aanleggen van opritten, aanleggen van terrassen, het herstellen van stormschade, allerhande grondwerken en rioleringen. In nauw overleg zorgt Eddy Decloedt er voor dat uw ideeën worden vertaald naar een resultaat tot in de puntjes afgewerkt. Uiteraard wordt rekening gehouden met uw budget. Op de website vindt u realisaties van uiteenlopende klussen.

Aanleg en vernieuwing van rioleringen

Moet uw riolering geheel of gedeeltelijk vervangen worden? Dan bent u bij Decloedt Eddy aan het juiste adres. Zij leggen een riolering aan, of vervangen uw huidige riolering tegen een eerlijke prijs. Het bedrijf realiseert de werken vlot en secuur. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over verstoppingen, stank- of wateroverlast door defecte rioleringen. Door de ruime ervaring en uitgebreide kennis van de vakmannen bent u verzekerd van een uitgebreid dienstenpakket en een kwalitatieve afwerking. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Eddy Decloedt.

Stevige afsluitingswerken

Bij Decloedt Eddy vindt u voor elk terrein een oplossing. Zij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van afsluitingswerken, van hout tot draad. Wat uw wensen en noden ook zijn, zij zorgen dat een passende oplossing wordt gevonden. Hierbij wordt rekening gehouden met de functie en uw esthetische voorkeuren. Decloedt Eddy biedt professionele, duurzame en complete oplossingen aan. U heeft keuze uit een breed aanbod aan stevige oplossingen, zoals bijvoorbeeld een betonplaat met draadpanelen. Bovendien vindt u bij Eddy Decloedt duurzame en milieuvriendelijke afscheidingen voor een natuurlijke uitstraling zoals bijvoorbeeld houten schuttingen.

Ook voor kleine grondwerken

Ook kunt u bij Eddy Decloedt terecht voor kleine grondwerken- tot in de puntjes verzorgd. Zaakvoerder Eddy heeft jarenlange ervaring in de sector. U kunt dus rekenen op kwaliteit en een duurzame afwerking. Schakel Eddy Decloedt in voor de aanleg van opritten en terrassen in verschillende materialen en grondstoffen; denk bijvoorbeeld aan prachtig getrommelde blauwsteen. Binnen de kortste keren kunt u in rust genieten van uw opgeknapte tuin. Of u nu gaat voor de aanleg van opritten en terrassen, nieuwe riolering of tuinafsluitingen: Eddy Decloedt helpt u graag verder.

Decloedt Eddy, Koolskamp

Adres

Ons adres:

Padderijstraat 5, 8851 Koolskamp