Ellen See Cashmere
Kasjmier of cashmere is gekend als een comfortabele, exclusieve en luxueuze wolsoort. De verwerking en productie van kledingstukken in kasjmier vragen veel handwerk, daarom behoort kasjmier ook tot de meer exclusieve stoffen.
Wie wel eens kasjmier draagt weet hoogstwaarschijnlijk dat deze stof soepel en superzacht aanvoelt. Bovendien is het tijdloos en geschikt voor alle leeftijdscategorieën. Door de isolerende werking van deze wolsoort kan u het zowel in de koude als warmere seizoenen dragen.
Dames- en herenkleding in kwaliteitskasjmier
Wie de voordelen van kasjmier zelf wilt ondervinden, kan terecht bij Ellen See. Zij opende in juli 2012 haar pilotstore op het Lichttorenplein te Knokke en is sindsdien het ultieme shopadres voor liefhebbers van kasjmier. U vindt hier topjes, truien, gilets, twinsets en poncho’s, ook in grote maten, en leuke bijpassende accessoires, zoals echte sjaals van Epice.
Kom gerust binnen bij Ellen See Cashmere, waar u meteen de ‘ZEN’-sfeer ervaart die perfect bij het concept past. U vindt er een vaste ‘basic’ collectie maar ook een lijn die meegaat met de fashiontrends van het seizoen.
Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact op.

Kasjmier dameskleding

 

Adres

Ons adres:

Lichttorenplein 3, 8300 Knokke

Telefoon: