ELLWIN OPHALING IN ANTWERPEN
uw professionele schroothandel over gans België

Misschien bent u op zoek naar een betrouwbare schroothandel in Antwerpen. Dan bent u bij Ellwin Ophaling gegarandeerd aan het juiste adres. De zelfwerkend zaakvoerder en zijn enthousiaste team hebben al meer dan vijf jaar ervaring in de sector en zijn actief in heel België.

BEDRIJVEN EN PARTICULIEREN

U kunt op ons rekenen voor het gratis ophalen van oude metalen, gaande van autowrakken tot oud ijzer. Wij zijn dagelijks met zeven wagens op de weg om u te verlossen van al uw schroot. Wij zijn vooral gespecialiseerd in diensten voor bedrijven, maar ook particulieren kunnen een beroep op ons doen.

Verder staan we paraat voor allerlei kleine afbraakwerken binnenshuis, die van pas kunnen komen als u een grondige renovatie uitvoert zoals het plaatsen van een nieuwe badkamer. Tot slot vormt het opruimen van inboedels eveneens tot ons takenpakket.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

Het zou kunnen dat u nog bepaalde vragen heeft over de diensten van schroothandel Ellwin Ophaling uit Antwerpen. In dat geval mag u altijd contact met ons opnemen. Al overtuigd? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Ellwin Ophaling - Ophalen oude metalen

Adres

Ons adres:

2100 Deurne (Antwerpen) Generaal Slingeneyerlaan 113

Telefoon: