Famica in Erpe-Mere is dé gezinswinkel bij uitstek

Famica in Erpe-Mere bestaat al van 18 juli 1973, ondertussen al meer dan 40 jaar, en is van een kleine dorpswinkel door de jaren heen uitgegroeid tot een prachtige zaak van 400m², want in 2011 is de zaak nogmaals uitgebreid met 170m².

Dagbladen, kantoorbenodigdheden, lederwaren

Op de benedenverdieping van Famica vind je dagbladen, tijdschriften, strips en boeken maar ook een grote keuze in wenskaarten. Je kan niet naast het ruime assortiment van school- en kantoorbenodigdheden kijken en lederwaren, handtassen, boekentassen, rugzakken, enz. staan netjes geëtaleerd. Er is maar liefst 100 vierkante meter voorzien aan geschenkartikelen en ook is er een beperkte keuze aan speelgoed. Daarnaast kan je er ook terecht voor de nationale loterij, Bingoal, Ladbrokes en Magic Betting en voor rookwaren, drank en snoep.

 

Lingerie, nachtmode, badmode

Op de bovenverdieping van Famica kan je terecht voor lingerie, nachtmode, badmode, beenmode en shapewear. De merken die je er kan vinden zijn o.a. van Calvin Klein, Guess, Sapph, Schiesser, Woody, Marco Polo, opera,…. Het zijn stuk voor stuk merken die een goede reputatie hebben op gebied van prijs/kwaliteit. Famica is dé enige echte gezinswinkel bij uitstek, je vindt er namelijk alles voor groot en klein.

Lingerie GUESS

Adres

Ons adres:

Oudenaardsesteenweg 842 9420 Erpe-Mere (Burst)

E-mail: