Bij mezelf was reeds op jonge leeftijd de interesse voor de fiets aanwezig, wat zich uitte in allerlei “jeugdprojecten” zoals, fietsen ombouwen tot “cross”fietsen, fietsen met vooraan een bromfietswiel en al zo’n experimenten.
Op de leeftijd van 14-15 jaar kwam daar zoals bijna bij elke jongere de interesse bij voor alles wat op twee wielen reed, met een motor daartussen. Ook daar zagen vele “kunstwerken” het levenslicht, waarvan het meest creatieve ongetwijfeld een zelfgemaakte crosszijspan was op basis van een gewone “mobilette”.

Mijn middelbare studies volgde ik in het VTI van Waregem, waar ik specialiseerde in de richting CNC-gestuurde machines. Ondertussen werkte ik tijdens de vakanties in een toendertijd heel gekende fietsenzaak in Deinze, Hure-Fika. Het is daar dat ik ook in contact kwam met renners, waardoor ik gedurende het jaar in de weekends veel meetrok naar mountainbikewedstrijden en veldritten.
Zo trok ik als 16 jarige als mecanicien/verzorger mee naar het Europees Kampioenschap mountainbiken in Zwitserland ter ondersteuning van Ronny Poelvoorde.
Met hem werkte ik tijdens de winters ook het cyclocrosscircuit af, ondermeer een rijtje superprestige veldritten, een regelmatigheidscriterium dat toen nog ver buiten de grenzen van de Benelux reikte. Zo kwam ik ondermeer in Tsjechië, Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, enz…

Adres

Ons adres:

Kreupelstraat 8, 9870 Zulte

Telefoon: