Waarom kiezen voor Gielen Service? We hebben oog voor detail, gebruiken nieuwe technieken en gaan voor duurzaam bouwen. We zijn al meer dan 30 jaar werkzaam in de omgeving van Gent en hebben hier een stevige reputatie opgebouwd. Benieuwd wat we zoal gedaan hebben? Bekijk onze realisaties op de website.

Diensten:

  • Dakwerken: Een goed geplaatst en geïsoleerd dak is wel zo handig. Omdat op die manier koudebruggen, verwering en tochtgaten worden vermeden. Wij zijn gespecialiseerd in platte- en hellende daken. Kleine reparatie nodig? Grondige renovatie of misschien wel een geheel nieuwe dakconstructie? Alles is mogelijk bij Gielen Service in Heusden! Ook aanleg van groendak met met wortelwerende laag, sedumscheuten en lavasubstraat. Heraanleg van kleidakpannen of epdm-laag of het plaatsing van dakisolatie, dakgoten of een dakkoepel? U raadt het al, alles is mogelijk!
  • Gevelwerken: U heeft bij ons een ruime keuze in gevelbekleding zoals panelen, hout, panelen, leien, crepi en sidings. Ook isoleren wij indien nodig uw gehele gevel en brengen ene zogeheten esthetische eindlaag aan in verschillende materialen. Tegen weer en wind bestand en het oogt weer als nieuw.
  • Zolderwerken: Vaak is de zolder een verwaarloosde ruimte. Wij kunnen van uw zolder een aangename ruimte maken, bijvoorbeeld door middel van isolatie, gyproc, laminaat en dakramen. Gielen Service maakt er weer een mooie en aangename leefruimte van en alles is bespreekbaar betreft uw zolder.
  • Isolatiewerken: Uw woning kan toch ook niet zonder knappe isolatie? Laat het dan door een van onze vakmannen doen van Gielen Service! Door middel van isolatie kunt u uw woonkwaliteit optimaliseren. We houden rekening met luchtlekken, condensatie problemen en warmteverliezen. Natuurlijk kunnen we hierbij ook voor de formaliteiten rond premie-aanvragen zorgen.

Adres

Ons adres:

Stapsteenweg 4 9070 Heusden

Telefoon: