Heeft u ook zo zin om weer eens heerlijk te tafelen met uw geliefde, vrienden en/of familie? Dan komt u natuurlijk naar Brasserie Het Portoal uit Hasselt. Dit fantastische etablissement ligt in het hartje van Sint-Lambrechts-Herk, op slechts 3 km van Hasselt centrum. U kunt hier genieten van de lekkerste gerechten, heerlijke verfrissende dranken, samengestelde menu’s en culinaire snacks. Uiteraard bieden wij u ook de gelegendheid om hier uw verjaardag te vieren of doop- of huwelijksfeest. Bij mooi weer kan u tot rust komen op ons, in het groen gelegen, tuinterras. Wij hopen u spoedig te mogen ontvangen.

Menu: Gastvrouw Ingrid zort er voor dat iedere gast zich op zijn gemak voelt en heerlijk in de watten wordt gelegd. Heerlijk en Sfeervol tafelen in een warme ambiance is een van onze belangrijke troeven. Bij ons in de brasserie heeft u echt even het idee en gevoel dat u in een sterren restaurant zit te eten. Kom het gauw eens proeven, wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen in Het Portoal.

Cadeaubon: Wij bieden u ook de gelegenheid aan om uw vrienden een heerlijke avond te bezorgen doormiddel van een cadeaubon. Verras uw vrienden en/of familie met een cadeaubon en laat hen genieten van onze keuken.

Mosselen: Ze zijn er weer!!! Onze heerlijke Goudmerk mosselen! Kom ze proeven, ze zijn heerlijk, vers en op verschillende bereidingen te bestellen.
Kijk voor ons gehele menu eens op uw gemak rond op onze website!

Logo Het Portoal - Hasselt

Adres

Ons adres:

Sint-Truidersteenweg 562 3500 Hasselt

Telefoon: