In het pittoreske dorp Merendree in het Oost-Vlaamse Meetjesland vindt u het gezellig café Het Verdronken Eiland. Bij ons bent u welkom voor een uitgebreid aanbod aan trappist of dranken. Wij liggen gelegen langs talloze fiets- en wandelroutes.

Café, Snacks, Koffie, Drank, Bier, Croque madame, Croque monsieur, Slaatjes, Spaghetti, Verse pannenkoeken en Wafels

Café
Het Verdronken Eiland vind u vlak aan het gezelligste pleintje van het Meetjesland. Wij staan garant voor kwaliteit en genieten. U kunt op mooie dagen genieten van het uitstekende tuinterras.

Feestzaal
Voor feestvierder hebben we een echte aantrekkingspool in de vorm van een feestzaal. Deze feestlocatie bied verschillende formules, grote capaciteit, een mooi kader en het terras. Wij bieden plaats aan bijna 300 mensen. Dit aantal kan worden vergroot als er van het gedeeltelijk buiten gebruik wordt gemaakt.
De feestzaal kan ingezet worden voor een trouwfeest, babyborrel, communie, verjaardag, pensioen, rouwtafel of business-event. De keuken mag gebruikt worden door de door u gekozen traiteur. Alles dranken zijn verkrijgbaar. Doordat alles bij ons aanwezig is hoeft u zich geen zorgen te maken. wij garanderen u een feest op maat.

Café, Snacks, Koffie, Drank, Bier, Croque madame, Croque monsieur, Slaatjes, Spaghetti, Verse pannenkoeken en Wafels

Adres

Ons adres:

Merendreedorp 20, 9850 Merendree

Telefoon: