Eet smakelijk bij Eetkaffee Hop ‘n Go in Aalst

Eetkaffee Hop ‘n Go is gelegen in het hartje van Aalst. De eetgelegenheid biedt een zeer ruime kaart waar je zowel een croque monsieur, pasta, puree met worst, steak of wok gerechten op terug vindt. Naargelang het seizoen brengt het eetcafé ook tal van suggesties op de kaart. Daarbij kan je bij Hop ‘n Go dagelijks genieten van een heerlijke dagschotel. Hop ‘n Go biedt een lekkere keuken waar je tegen een goedkope prijs lekker kunt eten. In de namiddagen is iedereen welkom om te genieten van heerlijke pannenkoeken of ijscoupes.

Eetgelegenheid Aalst

Hop ‘n go Eetkaffee heeft een uitgebreide kaart met grote porties en lekkere smaken. Voor de kleine honger is er dagelijks soep verkrijgbaar. Ook vele variaties met toast en croque zijn mogelijk. U kan hier eveneens van ambachtelijke kaaskroketten of garnaalkroketten genieten, of van een salade met brood.

Visgerechten, stoofvlees, steak,…

Voor de visliefhebbers zijn er tongrolletjes en vele variaties met scampi. Vleesliefhebbers kunnen genieten van brochettes of een steak. Ook voor een klassieke pasta zit u hier goed. Verder kan u kiezen uit wokgerechten met vis of vlees en klassiekers zoals stoofvlees en balletjes in tomatensaus. Voor kinderen tot 12 jaar is er een aparte kaart voorzien.

Heerlijke eten

Hop ‘n Go is makkelijk te bereiken met de wagen, je kan de wagen namelijk parkeren onder de hopmarkt. In de zomerperiode kan je bij hen gaan genieten op hun rustig terras van een lekker dranken en een hapje. Wens jij je gerecht af te halen, dat is geen enkel probleem, geef gerust een seintje en de gerechten zullen worden klaargezet.

Restaurant

Adres

Ons adres:

Hopmarkt 43 9300 Aalst