Philip De Brabander is een goudsmid in hart en nieren met 20 jaar ervaring. Hij houdt er van 18 karaats (wit)goud, diamant en andere (half)edelstenen om te toveren tot unieke, draagbare kunstwerkjes en exclusieve creaties. Zuiver vakmanschap, eindeloos geduld, creativiteit en oog voor schoonheid en harmonie zijn Philips troeven. Alle juwelen worden door Philip met de hand vervaardigd in zijn eigen atelier.

De reeds meer dan duizend jaar oude techniek van de juwelensmeedkunst wordt hier samen met de nieuwste kennis en technieken van de laatste eeuwen toegepast in de hoogst mogelijke graad van vakmanschap zodat je gewaarborgd bent van een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Daarnaast schenkt Philip ook de aandacht aan de individuele smaak van de klanten. In een handomdraai transformeert hij je oude goud- en zilverwerk tot een nieuw handgemaakt juweel naar jouw idee of ontwerp.
Ook bij trouwringen vormen de specifieke wensen en ideeën van het koppel het vertrekpunt voor de goudsmid, want elke trouwring staat immers symbool voor een unieke verbintenis tussen twee mensen. Vanuit deze basis wordt dan een nieuw persoonlijk juweel gecreëerd.
Ook voor herstellingen kan u hier steeds terecht.

Diamanten

Adres

Ons adres:

Oude Vest 136 9200 Dendermonde