Kapster voor iedereen

Kapéline is een kapperszaak voor iedereen, man of vrouw, jong en oud. Met haar expertise als kapster kan kapster Eline voor iedere klant de unieke stijl bepalen die het best bij hem of haar past.

Een veelvoud aan kapsels en stijlen

Kapéline biedt aan iedere klant een uitgebreid gamma aan mogelijkheden. Kapster Eline kan zorgen voor snits, haarkleuring, brushing, en allerhande knipstijlen. Ze knipt ook speciale kapsels voor speciale gelegenheden, denk maar aan een plechtige communie of een bruilhoft.

Andere diensten

Na het knippen van uw haar kan Kapéline nog meer voor u betekenen. Zo verkoopt ze een assortiment aan kappersproducten, zodat u uw nieuwe haarstijl ook buiten het kapsalon altijd optimaal kan blijven behouden. Wenst u nog een laatste ontspanning na het knippen? Dan heeft Kapéline nog een verrassing voor u in petto: een massagestoel om u lekker in te laten verwennen!

Is het weer tijd voor een knipbeurt? Aarzel dan niet en spring binnen bij Kapéline om uw haar de behandeling te geven die het verdient. U vindt het kapsalon in de Smesweg 51 te Lede.

Adres

Ons adres:

Smesweg 51 9340 Lede

Telefoon: