Kapsalon Beirens Patricia gelegen in Bredene is bekroond als “Kampioen van België” en dat maken ze bij elke klant weer waarheid. Voor de meest speciale kapsels, evenals een gewone knipbeurt, laten de kappers u de kampioenskwaliteit zien.

Kapper voor iedereen

Ja, echt iedereen kan terecht bij kapsalon Beirens Patricia: kinderen, jongeren, dames en heren. U kiest het kapsel dat u wenst en de kappers doen alles mogelijk om dit beeld na te streven. Dit bekende kapsalon geeft advies over welke haarkleur of snit u goed zou staan. Maar de eindbeslissing blijft uiteraard altijd bij de klant.

Feestkapsels

Wilt u uitpakken met een speciaal kapsel voor een gelegenheid? Kapsalon Beirens Patricia heeft veel ervaring in trouwkapsels, opgestoken haar, communiefeest kapsels of eender welke andere gelegenheid voor u speciaal is. Laat jezelf extra stralen die dag door een perfect kapsel.

Extensions en pruiken

Nood aan extra volume? Extensions doen de truc! In de zaak wordt er gewerkt met kwalitatieve extensions die perfect bij uw haarkleur gaan – zo valt het niet op dat u ze draagt.
Als u liever een pruik wenst, dan wordt deze voor u specifiek in model geknipt. Door een goede styling zal bijna niemand het verschil kunnen zien en kan u weer zorgeloos door het leven.

Maak uw volgende kappersafspraak bij Kapsalon Beirens Patricia en ontdek hun verwennerij en een nieuw stijlvol kapsel waar u weer weken mee verder kan.

Kampioen van België Kapsalon Beirens Patricia

Adres

Ons adres:

Duinenstraat 359 8450 Bredene

Telefoon: