Gun jezelf een moment van pure verwennerij bij Kapsalon Christine

Bij Kapsalon Christine in Neerpelt is je haar in de beste handen. Door de jarenlange ervaring is Christine steeds op de hoogte van de laatste trends en nieuwtjes. Haar kapsalon staat synoniem voor beleving en kwaliteit.

Kapsalon

Je kan bij Kapsalon Christine terecht voor een opfrisbeurt van je kapsel. Van brushings en knipbeurt tot ammoniakvrije kleuringen en permanents. Christine heeft het allemaal in haar vingers. Daarnaast kan je ook genieten van een relaxerende hoofdmassage tijdens het wassen. Je gezondheid begint bij je haar. Daarom geeft Christine steeds professioneel advies indien je te kampen hebt met haar- of hoofdhuidproblemen. Je krijgt er de beste tips en tricks om je haar te verzorgen.

De unieke stijl van Kapsalon Christine

Ieder mens is uniek. Dat is waar ze bij Kapsalon Christine elke dag voor gaan. Dagelijks geeft Christine met veel enthousiasme het beste van zichzelf om het perfecte kapsel voor haar klanten te realiseren. Dus ben je op zoek naar een nieuwe look of een perfecte kapbeurt? Dan is Christine de geknipte persoon om jou daarmee te helpen. Maak snel je afspraak en geniet van jouw verwenmoment bij Kapsalon Christine.

 

 

Adres

Ons adres:

Hamonterweg 12 3910 Neerpelt

Telefoon: