“Wij organiseren groeps – en gezinsopvang op een 50-tal locaties verspreid over Sint-Niklaas, Waasmunster, Temse en Hamme. In onze gezinsopvang bieden wij zowel in kleinere groep (maximum 8 kinderen per locatie) als in grotere groep (maximum 18 kinderen per locatie) opvang. Afhankelijk van de locatie kunnen de kinderen er terecht voor dagopvang en/of buitenschoolse opvang.

In onze groepsopvang (kinderdagverblijf) bieden wij opvang aan 59 kinderen, verdeeld over 4 leefgroepen, en dit voor kinderen tussen 0 en 3 jaar.

We willen zorg dragen voor het welzijn en de betrokkenheid van elk kind en hun ontwikkeling stimuleren op lichamelijk, verstandelijk, sociaal-emotioneel, communicatief, creatief en moreel vlak.

Naast ons streven naar een kwaliteitsvolle opvang voor de kinderen vinden wij een goede verstandhouding en samenwerking met de ouders belangrijk.

Onze kinderbegeleiders voldoen aan de diplomavereisten van Kind en Gezin. Daarnaast zorgen wij ook voor een permanente vorming van onze kinderbegeleiders.”

Adres

Ons adres:

Gladiolenstraat 10, 9100 Sint-Niklaas

Telefoon: