Kapsalon Krealies Staden

Kapsalon Kralies in Staden creëert kapsels die kwaliteit uitstralen en uw schoonheid benadrukken. Dit in een ontspannen sfeer met de nadruk op een persoonlijke aanpak en volgens de wensen van u als klant. Het gebruik van hoogwaardige professionele haarverzorgingsproducten, de jarenlange ervaring van de kappers en een persoonlijke en servicegerichte benadering leiden samen tot de ultieme kapperservaring, met een perfect kapsel als resultaat!

Ervaren kapster zonder afspraak in Staden

Krealies Hairdesign bestaat uit een team vooruitstrevende kappers die vaktechnisch uitblinken en uw kapsel zo naar een hoger niveau kunnen tillen. Bent u op zoek naar het beste van het beste op het vlak van kleurkennis, hoofdhuid- en haarverzorging, gastvrijheid en een uitstekende service? Maak snel uw afspraak bij Kralies Hairdesign en sta versteld van uw nieuwe look!

Kapper voor mannen, vrouwen en kinderen

Zowel dames als heren zitten goed bij Krealies Hairdesign voor het kapsel van hun dromen, en dit aan een uitstekende prijskwaliteitverhouding. Vrouwen zijn welkom in het salon voor een perfect uitgevoerde balayage of volledige haarkleuring, inclusief kleuradvies. Nog even brushen achteraf en u loopt buiten met een kapsel dat gegarandeerd monden doet openvallen. Maar ook heren kunnen bij Krealies Hairdesign terecht voor een strakke herensnit die nog lang in model zal blijven.

Info

Adres

Ons adres:

Hospitaalstraat 2 8840 Staden

Telefoon: