Heeft u een ongeval of pech op de baan? Wij zijn dag en nacht bereikbaar, 24/24 en 7/7.  Wij verhelpen uw pech zo snel mogelijk zodat u zonder zorgen weer op weg kan. Ook wanneer een vervangwagen nodig is, bent u bij Takeldienst Moers aan het juiste adres. Door de samenwerking met TMS en Rentrunner zorgen wij dat uw vervangwagen meteen beschikbaar is.

Takeldienst Moers is klaar voor de toekomst en heeft een interventievoertuig speciaal voor fietsen, elektrische fietsen, scooters en motoren ter beschikking. Hybrides, plug in-hybrides en vol-elektrische wagens vereisen een specifieke aanpak bij het depanneren en takelen. Deze wagens zijn veelal uitgerust met automatische versnellingsbakken en/of elektromotoren en kunnen niet op de traditionele manier getakeld worden. Ons personeel weet hier mee om te gaan.

Wij takelen alle voertuigen zoals personenwagens, terreinwagens, bestelwagens en lichte vrachtwagens beneden 3,5 ton. Voor opdrachten boven 3,5 ton werken we samen met onze vaste partners.

Verzekeringsmaatschappijen, politiezones, particulieren en bedrijven kunnen steeds bij ons terecht voor de nodige sleepopdrachten. Met onze 4×4 slepen wij uw wagen ook uit een ondergrondse parking naar uw garage.Limburgse Takeldienst V & W - Hasselt - Limburg - Takeldienst | Uw-adres. :  informatie over bedrijven

Adres

Ons adres:

Luikersteenweg 611, 3500 Hasselt

Telefoon: