Logo NC Therm bvba - Haasdonk

Bent u op zoek naar een vakkundig en professioneel bedrijf voor al uw verwarmingsinstallatie en onderhoud? Dan bent u bij NC-therm bvba uit Haasdonk aan het juiste adres! Zaakvoerder Niels Coppen is een allround-loodgieter uit Haasdonk in het Waasland. Enkele jaren geleden richtte hij zijn eigen bedrijf op genaamd: NC-Therm bvba. Steeds weer staat deze verwarmingsspecialist voor u klaar. Bouw en vertrouw met een gerust hart op de expertise van NC-Therm uit Haasdonk.

U kan bij hem terecht voor de plaatsing en het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie of stookolietank. Hij heeft ook heel wat ervaring in het leggen van vloerverwarming. Die kennis wil hij graag overdragen aan zelfplaatsers. Wanneer u uw vloerverwarming zelf wilt leggen, helpt Niels Coppen u op weg en mag u hun werkgerief gebruiken. Ook de volledige renovatie van uw badkamer kan u met een gerust hart overlaten aan NC-Therm. Niels Coppen is ook een erkend en volleerd plaatser van CLV-systemen. Deze gecombineerde rookgasafvoer- en luchttoevoersystemen plaatsen ze voornamelijk in appartementsgebouwen.

Hij investeert voldoende tijd om goed op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en de beste materialen. Door een jarenlange samenwerking met dezelfde leveranciers kunnen ze snel en goed werk leveren aan scherpe prijzen.

Verwarmingsinstallatie: NC-Therm plaatst verwarmingsinstallaties in nieuwbouw of bij de renovatie van een bestaande woning. Het is ook mogelijk om alternatieve energiebronnen te koppelen aan uw verwarmingsinstallatie zoals een zonneboiler of een warmtepomp.

Onderhoud: Goed onderhouden verwarmingsinstallaties gaan veel langer mee. Daarom is net zoals bij uw wagen een regelmatig onderhoud aan uw verwarmingsinstallatie belangrijk. U kan bij ons online zelf een afspraak boeken voor het onderhoud van uw verwarmingsketel of stookolietank.

Adres

Ons adres:

Atomiumstraat 16 - 9100 Sint-Niklaas

Telefoon: