Fietsenwinkel New Reubens Sport garandeert steeds de beste prijs/kwaliteit. Zij bieden een ruim assortiment aan fietsen en fietsaccessoires. Met hun meer dan 39 jaar ervaring stellen zij hun diensten graag ter beschikking. Samen met jou kijken ze welke fiets het beste is en daarnaast kan jij je onmiddelijk instellen dankzij hun gamma aan fietsonderdelen en fietsaccessoires. Zij beschikken daarnaast over een volledig uitgeruste werkplaats om herstellingen en onderhoud aan je fiets te kunnen uitvoeren.

Stadsfietsen, kinderfietsen, koersfietsen,…

New Reubens Sport staat garant voor de beste prijs/kwaliteit en beschikt over een ruim assortiment fietsen. Naast koersfietsen en mountainbikes biedt New Reubens Sport ook stadsfietsen, vouwfietsen en kinderfietsen aan.

Sportvoeding, fietskledij, fietshelmen,…

Ook wielerliefhebbers kunnen bij hen terecht voor onder meer fietskledij, sportvoeding, fietsbrillen, fietshelmen,… Of ben je meer op zoek naar fietsbanden, zadels, fietscomputers en fietslichten, bij hen kan je beroep doen op een ervaren team met advies op maat. Zo wordt bij aankoop van een fiets werk gemaakt om de juiste maat te bepalen. Zij helpen je daarbij om de beste positie te vinden door onder andere de stuurpen of breedte van uw stuur aan te passen.

 

Onderhoud & herstellingen

New Reubens Sport doet ook het onderhoud en herstelling voor je fiets. Om een lange levensduur van jouw fiets te garanderen is een regelmatig onderhoud belangrijk. Zij zullen je fiets me veel liefde behandelen zodat jij erna weer veilig de baan op kunt. Dankzij hun ruim gamma aan fietsonderdelen, kunnen zij alle merken perfect herstellen. Met hun jarenlange ervaring is een herstelling geen enkel probleem.

 

logo

Adres

Ons adres:

Dorpsstraat 47 8340 Damme (Sijsele)

Telefoon: