Info

Weerbarstige lokken. Een uitgegroeide coupe soleil. Vervelende schilfertjes. Zit u ook met de handen in het haar omdat uw kapsel een ramp is? Laat uw hoofd en haren dan onder handen nemen bij kapsalon New Style. Want deze kapster heeft meer dan twintig jaar ervaring in de vingers. Zo geeft ze zelfs de meest hopeloze haren weer stijl. Zowel dames, heren, als kinderen zijn welkom in het kapsalon te Hoegaarden

Haar- en hoofdhuidproblemen

Kapsalon New Style is een verademing voor mensen met ‘moeilijk’ haar. Want Greta weet álles van uw haar- en hoofdhuidproblemen. Die behandelt ze doeltreffend met de juiste aanpak en speciale producten. Zo pronkt u weer met een verzorgde kruin!

Altijd piekfijn geknipt

Bent u van nature gezegend met een gezonde bos glanzende lokken? Laat er dan tóch tijdig de schaar in zetten. Zo behoudt uw kapsel zijn vorm, en vermijdt u een slordige uitgroei of gespleten haarpunten. Voor een bezoekje aan New Style hebt u trouwens geen excuus nodig. Want ook ú hebt recht op een zalig verwenmoment.

Vrouwen, mannen en kinderen welkom

New Style voorziet niet alleen vrouwen van een nieuwe coupe. Ook mannen en kinderen zijn welkom in het frisse en vrolijke salon. Ook voor een feestelijk kapsel draait Greta haar hand niet om: instant glamour gegarandeerd.

Ook zin in een make-over? Maak dan nu uw afspraak via 016 76 79 17.
Geen tijd overdag? Op vrijdag is New Style tot acht uur ’s avonds open.

mdoe

Adres

Ons adres:

Tiensestraat 41 Bus A 3320 Hoegaarden

Telefoon: