BERT OOMS UIT PELT VOORZIET HET ONDERHOUD VAN UW LANDBOUWMACHINES.

OLM Ooms Bert

Uw machines in de land- en tuinbouw kunnen het hard te verduren krijgen. Maar met het aanbod van O.L.M. Ooms Bert uit Pelt blijven uw machines in een perfecte staat. Met meer dan 16 jaar ervaring als technieker zijn alle merken welkom in het atelier of aan de mobiele werkplaats van zaakvoerder Bert Ooms.

GRONDIG ONDERHOUD

U doet een beroep op de firma voor het onderhoud aan uw landbouwmachines. Ook bulldozers en alle andere zware machines die bij grondverzet en dergelijke worden gebruikt, worden onderhouden. In de ruime omgeving van Pelt voert de zaak een klein onderhoud uit tot het volledig reviseren van alle onderdelen.

HERSTELLEN VAN MACHINES

Buiten een wederkerend of eenmalig onderhoud, laat u ook de herstelling van uw landbouwmachines over aan O.L.M. Ooms Bert. In de werkplaats beschikt het bedrijf over een ruime voorraad aan originele onderdelen die van de herstelling een succes maken. Ook het herstellen van hydraulische slangen en andere hydraulica voert de zaak voor u uit.

MACHINES VERKOPEN

Heeft u toch nood aan een nieuwe machine. Reken dan op de verkoop van landbouwmachines bij O.L.M. Ooms Bert. U ontvangt alle adviezen die u nodig heeft om de ideale aankoop te doen. Tweedehands machines worden eveneens verkocht. Ook na de aankoop bent u trouwens gerust met uw machine want u geniet van een handige dienst na verkoop.

 

Adres

Ons adres:

Lillerheidestraat 38, 3910 Neerpelt, België

Telefoon: