Bent u op zoek naar een vakbekwaam optiek? Dan bent u natuurlijk bij ons van Optiek Persoons uit Tessederlo aan het juiste adres! Al sinds 1958 een begrip en nu nog steeds met de derde generatie. Els Van Look nam de zaak in 2000 over van haar moeder. Ze studeerde 3 jaar voor opticien, contactlens aanpasser en optometrist aan het I.O.R.T. te Brussel.

Marc Spiessens, de echtgenoot van Els, is ook opticien, contactlens aanpasser en optometrist. Hij heeft maar liefst 25 jaar gewerkt in de optische branche onder andere als productiedirecteur bij Hoya Lens België. Sinds twee jaar werkt hij nu samen met Els.

U vindt bij ons de modieuste brillen en zonnebrillen van veel couture merken. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment met maar liefst meer dan 1000 modellen in de winkel.

Bent u op zoek naar contactlenzen, contactlens product en/of accessoires hiervan? Dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht! Wij staan u graag bij met professioneel advies. U kunt deze uiteraard ook online bij ons bestellen via de volgenden link: https://www.ilens.be/persoons
Optiek Persoons is gevestigd in Tessenderlo. Wij zijn ook actief in de volgende plaatsten: Deurne (Diest), Paal, Laakdal, Veerle, Vorst, Ham, Kwaadmechelen en Meerhout.
Bij ons staan service en kwaliteit hoog in het vaandel en zijn de twee belangrijkste punten in onze zaak.
Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie of wilt u een afspraak maken? Kom dan gerust eens langs bij ons in de winkel of neem vandaag nog contact met ons op. U bent van hartelijk welkom!

Logo Optiek Persoons - Tessenderlo

Optiek Persoons

Adres

Ons adres:

Stationsstraat 30 3980 Tessenderlo