Geef je haren de beste verzorging bij Pamella Coiffure

Pamella Coiffure uit Damme heeft alreeds meer dan 35 jaar ervaring in het creëeren van mooie kapsels voor dames en heren. Je kan steeds rekenen op persoonlijk advies zodat naar al jouw wensen en budget zij met de uiterste zorg jouw gewenste kapsel kunnen toveren.

Haarkleuringen

Kom je voor een haarkleuring, dan biedt Pamella Coiffure een kleuring aan met haarkleuringsproducten zonder amoniak die tevens van een zeer goede kwaliteit zijn. Op deze manier krijgen je haren de gewenste kleur en ook de verzorging die het nodig heeft.

Haarproducten KMS

Bovendien hebben ze bij Pamella Coiffure een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve en professionele haarverzorgingsproducten van het merk KMS. Dit merk is voor elk haartype het perfecte middel om je haren te verzorgen en te voeden. Je kan ze aankopen in het kapsalon zodat je ook thuis je haren met de uiterste perfectie kan verzorgen.

Haren knippen, wassen, permanent,…

Zowel voor je haren te laten wassen, knippen, kleuren en verzorgen met het juiste advies ben je bij Pamelle Coiffure aan het juiste adres. Daarnaast kan je ook een permanent aanvragen. Zaakvoerster Martina draagt er de grootste zorg voor dat jij het gepaste kapsel bekomt en gelukkig buiten wandelt.

Haarproducten KMS

Adres

Ons adres:

Kerkstraat 56 8340 Damme