Bij Paparazzo in Brugge aan het Sint-Jansplein 2 kunt u terecht voor uw favoriete week- of maandblad. Daarnaast bieden zij ook een groot gamma tijdschriften aan over allerlei onderwerpen zoals interieur, auto & moto, mode, koken, cultuur, reizen, fotografie, economie. Ook Franse, Engelse en Italiaanse weekbladen hebben zij in hun assortiment. Naast de Belgische kranten hebben ze een ruim assortiment internationale kranten. Dagelijks kunt u bij ze terecht voor Nederlandse, Engelse, Duitse, Italiaanse en Spaanse kranten.

Goede locatie met grote historische waarde

Dagbladhandel Paparazzo in Brugge aan het Sint-Jansplein is reeds jaren een begrip bij het grote publiek. Het is gevestigd op een eeuwenoude locatie, met een grote historische waarde. De leescultuur, met eveneens een eeuwenlange historie, past daar bij. Het plein is ontstaan na de instorting van de kerktoren en sloop van de gelijknamige kerk in 1611. Nadien werd het Sint-Jansplein de plek waar gevogelte en wild werd verkocht. Van op de Grote Markt is het te bereiken langs de Vlamingstraat en het Kraanplein.

Groot aanbod van loten en wenskaarten

In deze dagbladhandel zijn loten te koop van de Lotto. Waag uw kans met de lotto- en krasbiljetten van de Nationale Loterij. Deze loterij werd in 1934 opgericht als de Koloniale Loterij om geld in te zamelen voor het noodlijdende Belgisch-Congo. In 1934 vond de eerste trekking plaats. Later werden ook andere doelen gevonden en sinds 1962 heet de loterij de ‘Nationale Loterij’. De Paparazzo beschikt verder over een groot aanbod aan wenskaarten voor diverse gelegenheden en in diverse formaten. Ook worden telefoonkaarten en snoep verkocht.

E-sigaret is gezonder en ook goedkoper

In deze winkel vindt u een uitgebreid assortiment aan rookwaren. Van sigaretten over rookbenodigdheden tot e-sigaretten. De e-sigaret is niet alleen gezonder maar ook goedkoper. Behalve voor een elektronische sigaret, e-liquids bent u ook voor andere accessoires aan het juiste adres. U koopt er tabakswaren zoals: sigaretten, sigaren, rol- en pijptabak, sigarettenblaadjes, sigarettenmachientjes en benzine en gas om uw aansteker bij te vullen. Tabakswaren en loten worden aan personen ouder dan 18 jaar verkocht.

Bezoek Paparazzo aan het Sint-Jansplein 2 in Brugge voor uw favoriete krant of tijdschrift.

Adres

Ons adres:

Sint-Jansplein 2, 8000 Brugge,

Telefoon:
E-mail:

-