Petit Bazar Belge is een buurtwinkel te Alveringem, op de Belgische-Franse grens, met een zeer groot assortiment algemene voeding, groenten en fruit. U vindt hier ook tabakswaren, speelgoed en brandhout. Tevens biedt Petit Bazar Belge een uitgebreid assortiment van Belgische speciaal bieren, dierenbenodigdheden en cosmetica.

Algemene voeding

Bij buurtwinkel Petit Bazar Belge in Alveringem kan u terecht voor alle algemene voedingswaren zoals brood, charcuterie, fruit en groenten. Maar ook authentieke Belgische chocolade, diepvriesproducten en tal van andere voedingsartikelen behoren tot het assortiment. Bovendien biedt Petit Bazar Belge ook dierenvoeding.

Belgische bieren

De supermarkt in Alveringem is waar u moet zijn voor een grote keuze in Belgische bieren. Als specialist kan Petit Bazar Belge u een ruim assortiment nationale bieren en streekbieren bieden, die zowel verkrijgbaar zijn in aparte flessen van diverse formaten als in bakken.

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij Petit Bazar Belge kan u zelf een biermand samenstellen voor elk budget.

Kolenhandel

De buurtwinkel in Alveringem doet ook dienst als kolenhandel. U hebt hier de keuze tussen antraciet, mixte, pet coke en boulets. Verder verkoopt Petit Bazar Belge ook briketten en aanmaakhout.

Speelgoed en geschenkartikelen

Buurtwinkel Petit Bazar Belge in Alveringem heeft een grote speelgoedafdeling met een waaier aan speelgoedartikelen voor jongens en meisjes. U vindt hier poppen, zachte knuffels, speelgoedautootjes, diverse gezelschapsspelen, confetti in grote hoeveelheden en nog veel meer.

Verder vindt u bij Petit Bazar Belge heel wat geschenkartikelen voor alle feesten. Bent u op zoek naar een cadeau voor een verjaardag, communiefeest, babyborrel? Breng eens een bezoek aan Petit Bazar Belge en ontdek zelf welke leuke geschenken u hier kan vinden.
Voorgevel

Adres

Ons adres:

Casselstraat 7 8691 Alveringem (Beveren-aan-den-Ijzer)

Telefoon: