Ervaring en motivatie zijn de sleutelwoorden van Pierre Baeck Verhuizingen

Het bedrijf Pierre Baeck Verhuizingen is opgericht in 1896 en sinds het jaar 1996 is het in de handen van een jonge enthousiaste ondernemer. Hun thuisbasis is op de Industrieweg in Boortmeerbeek. Hun vloot bestaat uit 5 vrachtwagens met kraan tot 21 meter, 2 grote en 1 kleine verhuiswagen, 3 bestelwagens, 2 liftwagens, 1 opbouwlift en 1 trekker met oplegger.

Verhuizingen

Jouw verhuizing is in veilige handen bij Pierre Baeck Verhuizingen. Je kan ze contacteren voor particuliere verhuizingen, industriële verhuizingen en kantoorverhuizingen. Zij kunnen je voorzien van verhuisdozen, tape, mobiele kleerkasten, etc. Maar ook voor de inpak en uitpak van je huisraad, demontage en montage van jouw meubilair, liftservice, parkingreservatie en voor een tijdelijke stockage van je gerief. Voor de industriële verhuizingen hebben ze grote ervaring in het verhaal van brandkasten en hun volledig met materiaal uitgeruste vrachtwagens kunnen heel wat manipulaties van toestellen/goederen tot 5 ton realiseren. Ook voor de kantoorverhuizingen kan er steeds een vrijblijvende offerte opgesteld worden. meer informatie over de verhuisdienst vind je hier https://www.pierrebaeck.be/verhuizingen.

Brandkasten

Pierre Baeck Verhuizingen is een gevestigde waarde in de banksector maar ook in alle andere sectoren wat betreft brandkasten. Zij staan in voor het leveren, plaatsen, installeren en/of wegnemen van brandkasten, safeloketten, kofferzalen en nachtkluizen, bankautomaten, zowel op het gelijkvloers, in de kelder als op verdiepingen. Indien je op zoek bent naar een nieuwe brandkast, kunnen ze je bij Pierre Baeck Verhuizingen nieuwe en tweedehandse modellen aanbieden.

Montagedienst

Ben je op zoek naar een vakman, de ervaren installatieploegen van Pierre Baeck Verhuizingen staan klaar voor het plaatsen en monteren van industriële wasautomaten en drogers, industriële wanden, industriële rekken en stellingen, chassis en ramen. Maar ook voor bankautomaten, panelenkluizen en kofferkasten en nieuw meubilair. Staan jouw goederen of producten hier niet vermeld, dan staat zij altijd open voor het volgen van een opleiding die gericht is op de specifieke goederen. Daarvoor kan je altijd met heb contact opnemen.

Vrachtwagen verhuizingen

Adres

Ons adres:

Industrieweg 19 3190 Boortmeerbeek