Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor al uw sportieve coaching, sport en mental coaching? Dan bent u bij ons van Princen Coaching uit Maaseik aan het juiste adres! Steeds weer staan wij voor u klaar als uw ideale partner. Positief denken is namelijk de sleutel tot succes. Dit is vaak makkelijker gezegd dan gedaan… Maar oefening baart kunst! Negatieve gedachten komen en gaan maar wat doe jij ermee? Laat je ze bestaan, onderdruk je ze of laat je ze jouw leven beheersen zodat je zelf alles negatief gaat zien. Hiervoor is physical coaching in combinatie met mental coaching de ideale oplossing.

Logo Princen Coaching - Maaseik

Ook sporten helpt vaak uw brein leeg te maken en heerlijk te ontspannen. Door inspanning te leveren krijgt uw lichaam en geest er meer onstpanning voor terug. Door te sporten voel je je beter, scherper, aantrekkelijker én het geeft je meer zelfvertrouwen.
Door goed om te leren gaan met je gedachten en gevoelens leer je het een plek te geven. Zo creëer je rust in je hoofd waardoor obstakels verdwijnen en een uitdaging worden. Dit brengen wij graag over bij iedereen!

Door ruimte te creëeren in je hoofd krijg je eindelijk de mogelijkheid om aan te pakken wat je altijd al wilde. Je zal groeien!

De combinatie van physical en mental coaching kan ervoor zorgen dat je overwint datgene wat je wil overwinnen.

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

PHYSICAL – EN MENTAL COACHING OP MAAT
WEERBAARHEIDS- EN AGRESSIEREGULATIE- TRAINING D.M.V. VECHTSPORT TRAINING (MUAY THAI, BOKSEN)
VOETBAL COACHING
AMBULANT/INTERN BEGELEIDER OP SCHOLEN

Princen Coaching

Adres

Ons adres:

Dennenstraat 35, 3680 Maaseik