Profab Construct bv is een dynamische schrijnwerkerij in Adegem waarop u kan rekenen om uw nieuwbouwwoning of renovatie af te werken. We leveren een onberispelijke service voor al uw schrijnwerken en binnenhuisafwerking.

Vakmanschap waarop u kan vertrouwen

Profab Construct bv is een groeiende onderneming die ernaar streeft om een kwalitatieve oplossing te bieden voor elk schrijnwerkproject. We kunnen bogen op meer dan 10 jaar ervaring in het vak en beogen een goede prijs-kwaliteitsverhouding zodat we u gepast schrijnwerk kunnen aanbieden dat binnen uw budget ligt. Ons atelier is gevestigd in Adegem, en ons werkgebied spreidt zich uit over de provincies Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Wat kunnen we voor u doen?

U kan bij ons terecht voor binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk. Het interieur van uw woning volledig afwerken volgens uw eigen stijl? Of het uitzicht van uw gebouw verfraaien met houtbekleding op maat? Als vakkundige schrijnwerker werken wij uw woning of onderneming volledig af zoals u het wenst. Daarnaast is Profab Construct bv bedreven in houtskeletbouw, dit zowel voor nieuwbouw als renovaties. We denken steeds mee met onze klanten en wenden graag onze expertise aan om nieuwe perspectieven te openen voor uw nieuwbouw- of renovatieproject.

Correcte service

We beogen te allen tijde een optimale samenwerking, waarbij u er zeker van mag zijn dat we ons houden aan de afspraken en de vooropgestelde termijn. Een flexibele en transparante communicatie dragen we hoog in het vaandel. Ook voor deskundig advies kan u steeds op ons rekenen. Neem gerust contact op met onze schrijnwerkerij om uw plannen verder te bespreken. We werken met vrijblijvende offertes.

ASHLEY POLLIER BVBA

Adres

Ons adres:

Prins Boudewijnlaan 39 9991 Adegem - BE

Telefoon: